Carebyte

make your Window Blind Smart

Een slimme woning zorgt voor een verhoging van het comfort, veiligheid en energiebesparing door waarneming, communicatie en flexibiliteit.

myIblinds leverancier

MyiBlinds heeft een specialisatie in geavanceerde slimme Z-wave kantelmotoren. Met hun uitgebreide functionaliteiten kunt u eenvoudig schema’s instellen om jaloezieën automatisch te sluiten of openen, zowel tijdens afwezigheid als op basis van uw voorkeur. Deze oplossing biedt volledige beheersing van uw raamdecoratie, wat zorgt voor gemak en comfort, ongeacht uw locatie.

Z-Wave kantelmotor

Met de iBlind V3’s introductie kunt u moeiteloos uw jaloezieën automatisch openen en/of sluiten. Dit model combineert eenvoud en complexiteit via Z-wave technologie, wat resulteert in een intelligent product dat nauw aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. Deze innovatie belichaamt gemak en verfijning, waarbij uw behoeften centraal staan voor een geoptimaliseerde ervaring in huis.

myIblinds dealers

Indien u als (domotica) dealer interesse heeft in iBlinds of vragen heeft over ons product, staan wij klaar om u verder te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens onderaan de pagina. Uw feedback en nieuwsgierigheid zijn van groot belang voor ons, en we kijken er vol verwachting naar uit om met u in gesprek te gaan.

Specifications & Features

 • Veiligheid en Privacy
  Met de iblinds stelt u uw jaloezieën open of dicht wanneer je dat wilt. Of u nu aanwezig bent of niet, hierdoor waarborgt u uw eigen privacy en zorgt dat voor meer veiligheid in en rondom uw huis. Hierdoor creëert u uw eigen slimme huis en kunt u van huis gaan zonder dat u eerst nog alles moet sluiten.
 • Gemakkelijke toegang
  U kunt op een eenvoudige, maar efficiënte manier op elke locatie uw jaloezieën besturen. Door middel van een handige app kunt u binnen een paar seconden precies regelen wat er moet gebeuren. Dat is ook een sterk onderdeel van het hebben van een slim huis.
 • Naadloze integratie
  Het mooie van dit systeem is, is dat elk apparaat van iblinds te integreren valt met de controller. Hierdoor valt elk Z-wave model makkelijk te synchroniseren met elkaar, waardoor u altijd elk apparaat kunt besturen door simpelweg op de app een aantal instellingen door te geven. Wel zo handig.
 • Stel triggers en scenes in
  Dit is misschien wel één van de leukste functies van dit model. U kunt dit model laten samenwerken met alle andere slimme apparaten in uw huis. Hierdoor kunt u zelf blijven relaxen op uw stoel of bank, terwijl alle slimme apparaten hun functies uitoefenen. Dat is genieten op hoog niveau.
 • Handmatige bediening
  Bedien de jaloezieën handmatig wanneer nodig, simpel door op de knop van de lader te drukken
 • Besturen
  U kunt dit apparaat besturen met uw stem, smartphone, tablet of Z-wave controller. Dat zijn leuke eigenschappen van dit apparaat, waardoor u keer op keer kunt experimenteren. Het resultaat blijft hetzelfde en dat is: Optimaal presteren voor maximaal comfort. Dat is waarom u op zoveel verschillende manieren dit apparaat kunt besturen.
 • Eenvoudige installatie
  U hebt geen speciaal gereedschap nodig. Ook hoeft u geen ingenieur te zijn. De iblind V3 heeft enkel wat aandacht van u nodig en u hebt het apparaat binnen een handomdraai geïnstalleerd.
 • Z-Wave 700 Series
  Met de nieuwe Z-wave 700 chip, s2 beveiliging, groter bereik en hogere snelheid is de V3 een uitzonderlijk model. Door de vernieuwd technologie is dit apparaat verreweg één van de beste modellen die u kunt aanschaffen. De V3 is een ultra slim model, dat van alle kanten beter is gemaakt om optimale efficiëntie en effectiviteit te verzorgen. 
 • Configuratie
  Met de parameters van de Z-wave kunt u de motorrichting, snelheid en talloze andere opties instellen. Dat werkt wel zo fijn, want door dat eenmalig te doen, heeft u er maximaal profijt van. 1x instellen en klaar, het apparaat staat. De V3 is mede door de Z-wave parameters een grote speler geworden in deze niche. Uw huis smart maken doet u met een iblinds V3.

Services

Built with the new Z-Wave 700 series module. S2 security, longer wireless range and faster speed

Manual Control

Toggle the blinds open and closed using the easy access Charge Adapter button

Smart Start

Smart Start enabled apps can easily scan the QR code to connect iblinds to your Z-Wave controller

Configurable

Z-Wave parameters to configure the blind motor direction, speed, and more

Video afspelen

Contactformulier

Kantoor Hilversum

Carebyte
van Brakellaan 8
1215 PJ Hilversum

Bel Ons

+31 (0) 6 42 17 00 09