Smart living solutions

Jaloezieën die weten wanneer ze moeten openen en sluiten. Dat is wat de Z-wave kantelmotor verzorgt. Optimaal comfort, maximaal genieten.

CAREBYTE

myIblinds

myIblinds leverancier

Myiblinds is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van een slimme Z-wave kantelmotor die beschikt over ontzettend veel functionaliteiten.

Denk maar aan het implementeren van een schema, waarmee u kunt instellen wanneer de jaloezieën dicht moeten omdat u van huis weg bent, of juist de jaloezieën open wilt hebben.

Z-Wave kantelmotor

Vanwege de komst van de iBlind V3, zorgt u ervoor dat u uw jaloezieën automatisch kunt laten openen en/of sluiten.

Het is een simpel, maar toch complex model dat werkt met de Z-wave technologie. Hierdoor bent u voorzien van een slim product dat aan uw wensen voldoet. 

myIblinds dealers

Bent u als (domotica) dealer geïnteresseerd in iBlinds of heeft u vragen over de iBlinds? Neem dan contact op met ons, u vindt onze contactgegevens onderaan.

Productomschrijving

 • Veiligheid en Privacy
  Met de iblinds stelt u uw jaloezieën open of dicht wanneer je dat wilt. Of u nu aanwezig bent of niet, hierdoor waarborgt u uw eigen privacy en zorgt dat voor meer veiligheid in en rondom uw huis. Hierdoor creëert u uw eigen slimme huis en kunt u van huis gaan zonder dat u eerst nog alles moet sluiten.
 • Gemakkelijke toegang
  U kunt op een eenvoudige, maar efficiënte manier op elke locatie uw jaloezieën besturen. Door middel van een handige app kunt u binnen een paar seconden precies regelen wat er moet gebeuren. Dat is ook een sterk onderdeel van het hebben van een slim huis.
 • Naadloze integratie
  Het mooie van dit systeem is, is dat elk apparaat van iblinds te integreren valt met de controller. Hierdoor valt elk Z-wave model makkelijk te synchroniseren met elkaar, waardoor u altijd elk apparaat kunt besturen door simpelweg op de app een aantal instellingen door te geven. Wel zo handig.
 • Stel triggers en scenes in
  Dit is misschien wel één van de leukste functies van dit model. U kunt dit model laten samenwerken met alle andere slimme apparaten in uw huis. Hierdoor kunt u zelf blijven relaxen op uw stoel of bank, terwijl alle slimme apparaten hun functies uitoefenen. Dat is genieten op hoog niveau.
 • Besturen
  U kunt dit apparaat besturen met uw stem, smartphone, tablet of Z-wave controller. Dat zijn leuke eigenschappen van dit apparaat, waardoor u keer op keer kunt experimenteren. Het resultaat blijft hetzelfde en dat is: Optimaal presteren voor maximaal comfort. Dat is waarom u op zoveel verschillende manieren dit apparaat kunt besturen.
 • Eenvoudige installatie
  U hebt geen speciaal gereedschap nodig. Ook hoeft u geen ingenieur te zijn. De iblind V3 heeft enkel wat aandacht van u nodig en u hebt het apparaat binnen een handomdraai geïnstalleerd.
 • Z-Wave 700 Series
  Met de nieuwe Z-wave 700 chip, s2 beveiliging, groter bereik en hogere snelheid is de V3 een uitzonderlijk model. Door de vernieuwd technologie is dit apparaat verreweg één van de beste modellen die u kunt aanschaffen. De V3 is een ultra slim model, dat van alle kanten beter is gemaakt om optimale efficiëntie en effectiviteit te verzorgen. 
 • Handmatige bediening
  Bedien de jaloezieën handmatig wanneer nodig, simpel door op de knop van de lader te drukken
 • Configuratie
  Met de parameters van de Z-wave kunt u de motorrichting, snelheid en talloze andere opties instellen. Dat werkt wel zo fijn, want door dat eenmalig te doen, heeft u er maximaal profijt van. 1x instellen en klaar, het apparaat staat. De V3 is mede door de Z-wave parameters een grote speler geworden in deze niche. Uw huis smart maken doet u met een iblinds V3.

Specificaties

Technology: Z-Wave Plus
Z-Wave Chip: 700 Series
Power Supply: Lithium Cell 3.7V, USB DC 5V, 2A (iBlinds worden zonder USB adapter geleverd)
MaxOperating Temperature: 0C to 50C
Dimensions: 121 x 57 x 38mm
Frequency: EU – 868MHz
Indoor/Outdoor Use: Indoor use only
Z-Wave Specific Device Type: Window Covering CLASS_C_MOTOR_CONTROL
Z-Wave Generic Device Type: Multilevel Switch
Z-Wave Role Type: Listening Sleeping Slave
Manufacturer ID: 0287
Product Type ID: 0x0004
Product ID: 0x0071

Contact formulier

Voorbeeld woning / kantoor Hilversum

Carebyte
van Brakellaan 8
1215 PJ Hilversum

Winkel Utrecht

AWB Computing / Carebyte
Amsterdamsestraatweg 75
3513 AB Utrecht

Bel Ons

+31 (0) 6  42 17 00 09

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
overige tijden op afspraak