Carebyte

Oplossingen

De kern van een slimme woning is simpel: Het verhogen van comfort, het bieden van veiligheid en besparen op de energierekening. Door middel van waarneming, communicatie en flexibiliteit helpt Carebyte u daar bij.Smart home controller

Smart mogelijkheden

Apparaten

Netwerk / WiFi

Monitoring

FOSCAM Experience Cente

Smart home

Een slim huis is meer dan het aanschaffen van een slimme lamp. Een slimme woning heeft sensoren die in het huis worden geplaatst, om ervoor te zorgen dat gordijnen automatisch dicht gaan, verlichting automatisch dimt of uitschakelt en raambekleding automatisch open/sluit. Dit zijn slechts onderdelen van de vele mogelijkheden die wij bieden

Iedere sensor heeft zijn functie, wanneer u een watersensor plaatst bij de wasmachine en deze detecteert water, schakelt een slimme scene de wasmachine uit en voorkomt erger. Maakt u gebruik van een bewegingssensor, schakelt u de verlichting in keuken of hal automatisch. Een lichtsensor zorgt ervoor dat uw raambekleding automatisch opent of sluit.

Door gebruik te maken van slimme schakelaars die aangestuurd worden door sensoren kunt u uw gordijnen, jaloezieën en zonwering “smart” maken. Uiteraard blijft de handbediening beschikbaar.

Een pakketje in ontvangst nemen terwijl u niet thuis bent, uw kind is zijn sleutels vergeten of er staat familie bij de voordeur ? Met een slim deurslot kunt u uw deur altijd op afstand openen zonder thuis te zijn.

Partners

Domotica is de kern van Carebyte en ontzettend veel andere bedrijven. Het is breed toepasbaar waardoor er genoeg merken, apparaten en services met elkaar verbonden kunnen worden. Carebyte heeft samenwerkingen met diverse partners die hun expertise in de domotica-wereld kunnen delen met ons. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en ervoor zorgen dat u geniet van de vele voordelen die onze producten met zich meebrengen. .

Wij zijn gecertificeerd partner van zowel FIBARO als Athom Homey.

Door gebruik te maken van slimme schakelaars die aangestuurd worden door sensoren kunt u uw gordijnen, jaloezieën en zonwering “smart” maken. Uiteraard blijft de handbediening beschikbaar.

Wilt u de FOSCAM producten werkend zien en een eerlijk en uitgebreid advies voordat u tot aanschaf overgaat, bezoek dan ons FOSCAM Experience Center in Utrecht.

We Create Fully Connected Systems So You Can Sit Back And Relax

Door gebruik te maken van een slimme woning zorgt u ervoor dat u kunt genieten van optimale comfort terwijl u uw huis laat leven. Al die vormen van luxe, terwijl u energie bespaart, veiligheid waarborgt en uzelf de nodige moeite bespaart. Carebyte biedt, belooft en voert uit.

Services

Een greep uit onze services waarmee we u kunnen ondersteunen.

Carebyte heeft jarenlange ervaring als het gaat om een woning smart te maken. Voor we daadwerkelijk gaan implementeren hebben we vooraf uitgebreid contact over uw wensen en eisen. Samen kijken we naar de uitvoerbaarheid en haalbaarheid. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Een stabiel netwerk is tegenwoordig erg belangrijk. Thuiswerken, studeren, gamen en streamen vraagt om een betrouwbaar netwerk. Wij adviseren u graag.

Door ons toe te voegen als service partner aan uw smart home systeem is het mogelijk om de services te monitoren. U kunt hierbij denken aan apparaten waarvan de batterijen bijna leeg zijn of wanneer een apparaat niet meer reageert. Wij kunnen in dit geval snel schakelen en de problemen oplossen.

Er zijn veel verschillende typen camerasystemen. Denk hierbij aan een bekabeld, power over ethernet (POE) of WIFI, MESH systeem. De plek en afstand zijn ook niet onbelangrijk. Kom langs in onze FOSCAM Experience Center voor meer informatie.

Contactformulier

kantoor Hilversum

Carebyte van Brakellaan 8 1215 PJ Hilversum

Winkel Utrecht

Carebyte Amsterdamsestraatweg 75 3513 AB Utrecht

Bel Ons

+31 (0) 6 42 17 00 09

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:30 – 18:00 Zaterdag 10:00 – 17:00 overige tijden op afspraak

Woonveilig_Carebyte
Carebyte KNX Partner
xxter
Sonos