Smart living solutions

Met slimme oplossingen bepaalt u hoe alle apparaten in en rondom uw huis samenwerken. Creëer hiermee de ultieme smart living ervaring.

Smart home controller

Smart mogelijkheden

Apparaten

Netwerk / WiFi

Monitoring

Experience Center

We Create Fully Connected Systems So You Can Sit Back And Relax

Een slimme woning zorgt voor een verhoging van het comfort, veiligheid en energiebesparing door waarneming, communicatie en flexibiliteit.

Smart home

Een slim huis is meer dan het aanschaffen van een slimme lamp. Een slimme woning heeft sensoren die in het huis worden geplaatst, om ervoor te zorgen dat gordijnen automatisch dicht gaan, verlichting automatisch dimt of uitschakelt en raambekleding automatisch open/sluit. Dit zijn slechts onderdelen van de vele mogelijkheden die wij bieden.

Sensoren
Iedere sensor heeft zijn functie, wanneer u een watersensor plaatst bij de wasmachine en deze detecteert water, schakelt een slimme scene de wasmachine uit en voorkomt erger. Maakt u gebruik van een bewegingssensor, schakelt u de verlichting in keuken of hal automatisch. Een lichtsensor zorgt ervoor dat uw raambekleding automatisch opent of sluit.
Gordijnen, jaloezieën, zonwering
Door gebruik te maken van slimme schakelaars die aangestuurd worden door sensoren kunt u uw gordijnen, jaloezieën en zonwering “smart” maken. Uiteraard blijft de handbediening beschikbaar.
Slim deurslot
Een pakketje in ontvangst nemen terwijl u niet thuis bent, uw kind is zijn sleutels vergeten of er staat familie bij de voordeur ? Met een slim deurslot kunt u uw deur altijd op afstand openen zonder thuis te zijn.

Partners

Domotica is de kern van Carebyte en ontzettend veel andere bedrijven. Het is breed toepasbaar waardoor er genoeg merken, apparaten en services met elkaar verbonden kunnen worden. Carebyte heeft samenwerkingen met diverse partners die hun expertise in de domotica-wereld kunnen delen met ons. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en ervoor zorgen dat u geniet van de vele voordelen die onze producten met zich meebrengen. .

FIBARO & Athom Homey
Wij zijn gecertificeerd partner van zowel FIBARO als Athom Homey.
Dealer partners
Naast dat wij gecertificeerd partner zijn van FIBARO en Athom Homey zijn wij ook dealer partner van o.a. :
myIblinds, Doorbird, Nuki, Tedee, Danalock, Forest en FOSCAM, tevens FOSCAM Experience Center.
FOSCAM Experience Center
Wilt u de FOSCAM producten werkend zien en een eerlijk en uitgebreid advies voordat u tot aanschaf overgaat, bezoek dan ons FOSCAM Experience Center in Utrecht.

Services

Een greep uit onze services waarmee we u kunnen ondersteunen.

Smart home
Carebyte heeft jarenlange ervaring als het gaat om een woning smart te maken. Voor we daadwerkelijk gaan implementeren hebben we vooraf uitgebreid contact over uw wensen en eisen. Samen kijken we naar de uitvoerbaarheid en haalbaarheid. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.
Netwerk / WiFi
Een stabiel netwerk is tegenwoordig erg belangrijk. Thuiswerken, studeren, gamen en streamen vraagt om een betrouwbaar netwerk. Wij adviseren u graag.
Monitoring
Door ons toe te voegen als service partner aan uw smart home systeem is het mogelijk om de services te monitoren. U kunt hierbij denken aan apparaten waarvan de batterijen bijna leeg zijn of wanneer een apparaat niet meer reageert. Wij kunnen in dit geval snel schakelen en de problemen oplossen.
Camera's
Er zijn veel verschillende typen camerasystemen. Denk hierbij aan een bekabeld, power over ethernet (POE) of WIFI, MESH systeem. De plek en afstand zijn ook niet onbelangrijk. Kom langs in onze FOSCAM Experience Center voor meer informatie.
REVIEWS

Wat anderen zeggen

Mijn oude camera was kapot en zocht een nieuwe camera. Tevens wilde ik informatie over domotica uitbreiding voor mijn huis. Ik heb contact opgenomen en ben zeer netjes te woord gestaan. Na advies ivm resolutie en kijkveld de camera laten vervangen en plaatsen. Zowel in communicatie als voorkomen zeer correct. Carebyte weet veel van domotica en praat daar enthousiast over zonder zich op te dringen.
Rob B.

Hele aardige man en contact was snel en makkelijk gelegd. Denkt mee met mijn situatie. Carebyte weet waar ze over praten en is oplossingsgericht. Zeker een aanrader
Mathew

Contact formulier

Voorbeeld woning / kantoor Hilversum

Carebyte
van Brakellaan 8
1215 PJ Hilversum

Winkel Utrecht

AWB Computing / Carebyte
Amsterdamsestraatweg 75
3513 AB Utrecht

Bel Ons

+31 (0) 6  42 17 00 09

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
overige tijden op afspraak