Carebyte

sonos

Een slimme woning zorgt voor een verhoging van het comfort, veiligheid en energiebesparing door waarneming, communicatie en flexibiliteit.

Geluidsoplossingen voor Thuis

Bij Sonos draait alles om het creëren van een meeslepend geluid in elke kamer van je huis. Met hun innovatieve draadloze technologie kun je moeiteloos je favoriete nummers, podcasts en audioboeken streamen vanaf je smartphone, tablet of computer. Of je nu in de woonkamer ontspant, een feestje geeft in de keuken of jezelf verliest in muziek tijdens het werken, Sonos zorgt ervoor dat je geluid overal naadloos wordt verspreid.

Wat Sonos onderscheidt, is de eenvoudige installatie en bediening. Met de intuïtieve Sonos-app kun je gemakkelijk al je muziekbronnen beheren en verschillende kamers groeperen om synchrone audio-ervaringen te creëren. Je kunt zelfs je Sonos-systeem integreren met spraakgestuurde assistenten zoals Alexa of Google Assistant, waardoor je met eenvoudige spraakopdrachten je favoriete tracks kunt afspelen.

Niet alleen beperkt tot muziek

Maar Sonos is niet alleen beperkt tot muziek. Met het uitgebreide assortiment kun je ook genieten van een indrukwekkende geluidskwaliteit bij het kijken naar films en tv-shows. Sonos soundbars en home cinema-systemen leveren een meeslepend bioscoopgeluid dat je volledig onderdompelt in je favoriete entertainment.

Daarnaast werkt Sonos samen met populaire streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music en Tidal, waardoor je direct toegang hebt tot miljoenen nummers en afspeellijsten. Met Sonos ben je verzekerd van een naadloze integratie met al je favoriete muziek-apps.

Als het gaat om design, stelt Sonos nooit teleur. Met hun strakke, moderne ontwerpen passen de luidsprekers en geluidssystemen perfect in elke interieurstijl. Sonos heeft ook gedacht aan de toekomst met regelmatige software-updates, waardoor je systeem up-to-date blijft met de nieuwste functies en verbeteringen.

Kortom, Sonos is de ultieme keuze voor liefhebbers van hoogwaardig geluid en geavanceerde audiotechnologie. Met hun draadloze luidsprekers, home cinema-systemen en naadloze integratieopties biedt Sonos een ongeëvenaarde luisterervaring in elke kamer van je huis.

Contactformulier

Kantoor Hilversum

Carebyte
van Brakellaan 8
1215 PJ Hilversum

Bel Ons

035 203 13 27