Carebyte

Woonveilig

De kern van een slimme woning is simpel: Het verhogen van comfort, het bieden van veiligheid en besparen op de energierekening. Door middel van waarneming, communicatie en flexibiliteit helpt Carebyte u daar bij.Woonveilig aanbieding

Weten wat er in & om je huis gebeurt. Overal en altijd.

Met je smartphone weet je altijd wat er thuis gebeurt. Check eenvoudig live via de WoonVeilig App of thuis alles in orde is. En als er een alarm is dan sturen we de beelden gelijk naar je mobiele telefoon. Zo weet je meteen wat er aan de hand is en kan je als het echt nodig is hulp inroepen.

Beveiliging die zich aanpast aan jou en niet andersom. Simpel.

Hoe je jouw huis beveiligt bepaal je natuurlijk zelf, WoonVeilig maakt het mogelijk. Geen langlopende contracten. Zo bepaal je zelf welke beveiligingsdienst het best bij jou past en kun je dit eenvoudig maandelijks aanpassen.

Huisbeveiliging die je eenvoudig zelf installeert.

Gemakkelijk en voordelig.WoonVeilig heeft huisbeveiliging eenvoudig gemaakt. Installatiegemak is daarbij het uitgangspunt. In slechts enkele stappen moet je gewoon gemakkelijk je huis zelf kunnen beveiligen. En door dit zelf te doen bespaar je ook onnodige kosten. Ook dat is slimme huisbeveiliging!

Service waar je als klant op kunt vertrouwen. Altijd en overal.

Carebyte stuurt je geen doos met onderdelen toe en laat je vervolgens aan je lot over. We hebben namelijk over de kleinste details nagedacht om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Maar soms loop je toch ergens tegenaan, dan staan we je bij om je met al je vragen te ondersteunen. Of je nu recent of al meer dan 12 jaar klant bent, Carebyte helpt je, altijd!

WoonVeilig werkt samen met al je andere slimme apparaten. Smart.

WoonVeilig past in elk huis en werkt ook slim samen met andere slimme apparaten in jouw ‘Smart Home’. Dankzij het Works with programma laat WoonVeilig je verlichting, verwarming of andere slimme apparaten in huis automatisch regelen als je de deur uit gaat. Voorkom een inbraak door automatisch je aanwezigheid te simuleren en laat bij een alarmsituatie je verlichting binnen en buiten automatisch rood flitsen. Slim, comfortabel en veilig!

WoonVeilig Works with

  • Met WoonVeilig beveilig je jouw huis zorgeloos en slim tegen inbraak, brand, koolmonoxide, lekkage en andere gevaren. Maar wist je dat je heel eenvoudig jouw WoonVeilig alarmsysteem nog veel slimmer kan maken door het te koppelen met je verlichting, verwarming, buurtpreventie chat groep of andere slimme functies in huis?

    WoonVeilig heeft daar het ‘Works with’ programma voor ontwikkeld. Dit programma zorgt ervoor dat je WoonVeilig Alarmsysteem veilig en moeiteloos samenwerkt met apparaten en diensten van derden die je dagelijks gebruikt.

Olisto

Veiligebuurt.nl

Philips Hue verlichting

Google Assistant

Homey

Toon

Met een druk op de paniekknop wordt een paniekalarm veroorzaakt waarmee je direct alle geregistreerde contactpersonen waarschuwt. Houd de paniekknop een aantal seconden ingedrukt om het alarm te activeren. De WoonVeilig paniekknop is altijd actief of het alarmsysteem nu is ingeschakeld of niet. De waterdichte paniekknop kan je om je hals dragen dankzij het halskoord.

Beschik je ook over een WoonVeilig HD camera? Dan wordt bij een paniekalarm ook direct de beeldopname meegestuurd in het sms-alarmbericht. Een paniekalarm kan alleen uitgezet worden met het bedieningspaneel. Toets een geldige pincode in gevolgd door de toets met het groene hangslot om een paniekalarm uit te zetten.

Paniekknop
Video afspelen over Woonveilig telefoon

Contactformulier

kantoor Hilversum

Carebyte van Brakellaan 8 1215 PJ Hilversum

Winkel Utrecht

Carebyte Amsterdamsestraatweg 75 3513 AB Utrecht

Bel Ons

+31 (0) 6 42 17 00 09

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:30 – 18:00 Zaterdag 10:00 – 17:00 overige tijden op afspraak

Woonveilig_Carebyte
Carebyte KNX Partner
xxter
Sonos